iOS- og fullstackutvikler

Om meg

IMG_2333 (1).jpg
 

Utvalgte kunder :

NRK
Vitra
RiksTV
re:member
EnterCard
Forbrukerrådet

Kontakt meg

Hvis du kunne tenke deg å samarbeide med meg, vil jeg gjerne høre fra deg. Du kan kontakte meg på andreas@schjonhaug.com eller 920 50 946.

Du finner meg også på LinkedIn.

 

Mitt navn er Andreas Schjønhaug. Jeg er utdannet sivilingeniør i datateknikk fra NTNU i 2006, og jobber med iOS- og frontendutvikling.

Dette er prinsippene jeg jobber etter:

FOKUS

Selskapet drives av meg i samarbeid med et knippe dyktige freelancere fra inn- og utland.

En viktig suksessfaktor er godt samarbeid i små team og med et lite utvalg av interessenter. Utfordringene, på den andre siden, må gjerne være store. Jeg elsker å plukke fra hverandre store prosjekter og bygge de opp igjen fra starten av.

TVERRFAGLIHET

De beste løsningene oppstår i skjæringspunktet mellom design, forretning og teknologi.

Design uten teknologi er kunst, og teknologi uten design er det ingen som klarer å bruke. Og uten en godt forankret forretningsplan, kommer man ingen vei. Jeg tror på å finne de IT-løsningene som både tilfredsstiller brukerne og forretningskravene.

GRUNDIGHET

Gode resultateter krever grundighet og nøyaktighet, og jeg tror på inkrementelle og kontinuerlige forbedringer over tid for å nå målet. Man må tenke nøye gjennom ting før man gjør noe, og dette krever dyp innsikt og forskning på problemstillingen.